voller

TAW work 2016-05-20 10.06The Artist's Way at Work kocht ik in een grijs verleden in de hoop dat ik exgenoot zo een idee kon geven van waar ik me mee bezighield. Het is een loffelijk boek dat probeert mensen het gevoel van The Artist's Way mee te laten nemen naar hun werk, en het zo in hun hele leven te integreren. Meer creativiteit overal, meer geloof in eigen kunnen, minder competitie-om-de-competitie, en de moed om overal en altijd je eigen waarheid te spreken.
In principe een goed boek voor iedereen die zulke dingen afdoet als vaag geneuzel, in plaats van wat ze werkelijk zijn: de sleutel tot een fijner, voller leven.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *