schrijversleven

maisel 2016-05-30 10.05Living the Writer's Life was een van de eerste schrijfboeken die ik kocht, het is uit 1999 dus dat was denk ik nog in Schotland, op aanraden van Marja. Het is zo'n boek dat ervoor zorgt dat je gaat geloven in de mogelijkheid van schrijver-zijn. Geen nuts and bolts boek voor de techniek, maar een boek voor de levenshouding, vol mooie citaten en goede raden.
In elk hoofdstuk staan doe-dingen, leuke quizzen of gesprekken-met-jezelf, met daarna weer opdrachten om daarover te schrijven. Aan het eind van ieder hoofdstuk een aantal mooie citaten om over na te denken. Aanrader.quote-technique-alone-is-never-enough-you-have-to-have-passion-technique-alone-is-just-an-raymond-chandler-37-14-86

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, schrijven met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *