wondertje

harmke 2 jaarWat dokter Spock tussen de schrijfboeken doet, is mij niet geheel duidelijk. Maar dat hij mag blijven wel. Wat een onmisbaar boek voor nieuwe moeders die hun kindje in het buitenland krijgen en niet om ieder wissewasje hun eigen moeder kunnen bellen. Dokter Spock geeft raad: dit is normaal, en voor dat moet je naar de dokter.
spock 2016-04-29 09.22Er staan ook opvoedingstips in, en die zijn, sinds de eerste uitgave van 1957 waar ik zelf het slachtoffer van werd, gelukkig wat minder rigoureus. Of ik was zelf wat minder rigoureus, dat kan natuurlijk ook.
In elk geval: Spock doet me denken aan de tijd dat kindeke klein was, het grote genieten van het zien opgroeien van zo'n wondertje in het verre Oman.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op wondertje

  1. Adriaan Hendriks schreef:

    Als dr. Spock spreekt spits je onwillekeurig je oren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *