uitnodiging

oriah 2016-04-08 09.28Ik kwam The Invitation voor het eerst tegen in 2009, in een boek uit de biep. In het Nederlands vertaald, zoals gewoonlijk weer niet naar mijn zin, dus de Engelstalige uitgave tweedehands besteld via amazon.
Soms brengt een schrijver zo precies onder woorden wat je nodig hebt op een moment, ik had dat met David Whyte, en met Oriah heb ik het ook. Dus successievelijk al haar boeken gekocht, en ik zie dat ik What We Ache For niet uitgelezen heb, de voorflap van het kaft zit nog tussen de bladzijden.
Vaak verdunnen zulke schrijvers zich wat, dat zie je bij Julia Cameron ook. En toch is het soms fijn om dezelfde boodschap weer eens in andere bewoordingen te lezen. Ik ga het maar bij m'n bed leggen.
oriah-mountain-dreamer-the-invitation-iileiia9

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *