het begin

bestseller 2016-04-12 10.55Bestseller is het boek dat mij op het spoor zette van de Heldenreis. Ik kocht het in Aberdeen in een tweedehandsboekwinkel, ik zou er oude dagboeken op na moeten slaan wanneer precies [toevoeging: 08022000], het is een boek uit 1996 maar het eerste boek dat ik schreef aan de hand van de Heldenreis dateert uit 2000. Het heeft ook maar één hoofdstuk dat eraan gewijd is, maar wat is dat belangrijk geweest.
En omdat ik het niet kan uitstaan dat ik niet weet wanneer ik het kocht sla ik inderdaad de oude dagboeken erop na, en zie een uur later dat ik er begin februari 2000 in begon te lezen, helemaal enthousiast werd, en besloot mee te doen aan de Libelle romanwedstrijd.
The Writer's Journey moet ik pas daarna gekocht hebben.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, schrijven met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.