harde kern

vogels 2016-01-20 10.29Waar en waarom heb ik De Harde Kern gekocht? Ik weet het niet meer. Vermoedelijk bij de Slegte. Op verlof, met het idee mijn tanden weer eens te zetten in een Nederlands boek.
Het is er tot op heden niet van gekomen, en de kans was groot dat ik het zou wegmariekondoën. Ware het niet dat in een reactie op mijn blog iemand Vogels aanprees. Toch maar laten staan dan. Voor als de stroom eens langdurig uitvalt en eboeken geen optie meer zijn.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

4 Reacties op harde kern

  1. Erik Scheffers schreef:

    Hoi Hella, ik heb "De harde kern" van Frida Vogels ook ooit met plezier gelezen. Later heb ik het eerste deel van haar dagboeken gelezen, ook met plezier. Weer jaren later heb ik de eerste 7 delen van haar dagboek gekocht. Toen ben ik weer begonnen met deel 1 en vond ik het ineens allemaal gezeur en heb alle delen weer teruggebracht naar de winkel. Ik weet dus niet of ik "De harde kern" nu wel of niet moet aanraden. Ik denk dat ik zou zeggen lees eerst eens iets van Voskuil. Groetjes, Erik

  2. Joke schreef:

    Ik ben ooit in deel 1 (van De harde kern) begonnen, maar ik vond het verschrikkelijk. Maar toen was ik wel een stuk jonger, dus misschien zou ik het nu beter vinden? Maar ik vond Bij nader inzien van Voskuil ook vreselijk, terwijl ik het Bureau erg vermakelijk vond (dat wil zeggen de twee delen die ik tot nu toe gelezen heb). Dus ik weet niet of de suggestie van Erik helpt.....;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *