andere tijden

feestVoor mijn gevoel schreef ik al over Stadsliefde maar dat was alleen op goodreads. Een prachtig boek dat zeker blijven mag. Daarnaast staat Dertien Dagen om een Spetterend Feest te Organiseren, een gesigneerd exemplaar, verkregen op een superfeestelijke boekpresentatie, voor mij nog extra leuk omdat hij plaatsvond in het landschap van mijn vroege jeugd: het Nylân in Leeuwarden. Lang geleden alweer, pas anderhalf jaar.
Meer dan ooit zijn boeken nu mijn reisvoertuigen naar andere landschappen en tijdperken.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op andere tijden

  1. Ferrara schreef:

    Mooi gezegd, boeken zijn reisvoertuigen naar andere landschappen en tijdperken.
    Stadsliefde kon ik met moeite wegleggen. Dat heb ik wel vaker met van Dis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *