jaar en dag

pietrzyk 2015-09-19 11.00Een prijslabeltje met een datum, dat zouden meer boekwinkels moeten doen! Samen met kindeke naar The American Book Center om weer even dat gevoel te hebben van de Amerikaanse reuzenboekwinkels, mmm …
Ik had van deze schrijfster Pears on a Willow Tree gelezen en prachtig gevonden, dus zou ik dit vast ook mooi vinden. Als je leest waar het over gaat (spellbinding portrait of midseventies life – healing process at the death of a parent) is het dat vast ook. En waarom staat het dan alweer 10 jaar ongelezen in de kast? Omdat het te dik is om mee te nemen op vakantie, en er zoveel andere boeken zijn?
Op goodreads zijn de meeste lezers enthousiast. Ik geef het nog een paar jaar de kans. Omdat ik zelf ook vijftien was in de midseventies.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

4 Reacties op jaar en dag

  1. Nellian schreef:

    Waar is the american bookcenter?

  2. lethe schreef:

    ABC Amsterdam zijn mijn buren 🙂 en mijn favoriete boekhandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *