oma en kees

thijssen 2015-08-11 10.09Wat bijzonder dat ik Kees de Jongen al op mijn veertiende kreeg. Opa moet toen al ziek geweest zijn, hij overleed op 23 maart 1972.
Het boek ligt helemaal uit elkaar, ik heb het vaak herlezen, en de herinnering wordt nog warmer door het dierbare handschrift van oma.
thijs2 2015-08-11 10.09Ik heb een grote ikeadoos vol spullen van haar, veel schriften waarin ze de dagelijkse gebeurtenissen opschreef, en de dagelijkse uitgaven. Ik kan ze niet wegdoen, al zijn ze inhoudelijk niet bijster boeiend. Het handschrift vertedert me elke keer weer.
Bij de Gelukkige Klas heb ik helemaal geen gevoelens. Het was heus mooi, maar punt.
Kees de Jongen staat trouwens in zijn geheel op de dbnl.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *