half gelezen

travel 1 2015-08-29 09.06travel 2 2015-08-29 09.06

 

 

 

 

 

Het zijn twee boeken uit dezelfde serie, te zien aan het prijskaartje ook tegelijk gekocht, en ik heb ze allebei half gelezen, de flappen van het omslag zitten tussen waar ik was gebleven. Zegt Marie Kondo ook iets over de half uitgelezen boeken? Jazeker!
There’s no need to finish reading books that you only got halfway through. Their purpose was to be read halfway. So get rid of all those unread books. It will be far better for you to read the book that really grabs you right now than one that you left to gather dust for years.
Het zijn er veel. Je hoeft mijn currently reading plankje op goodreads maar te bekijken, er staan 18 titels op maar ik ben er maar in 5 actief bezig. De rest is half gelezen, en zelfs als het e-books zijn weet ik niet hoe nu verder. Als ik ze van het plankje mik, waar moeten ze dan heen? Naar read? Dan tellen ze mee voor de jaarscore en dat is niet eerlijk. Terug naar to read? Maar ga ik dat ook werkelijk doen?
Zo zie je maar, zelfs een virtuele boekenplank kan toe zijn aan MarieKondoën.
Maar nu terug naar deze mooie boekjes. Hun uiterlijk schenkt me ook vreugde. Laat dat voor nu maar genoeg zijn. Ik zet ze terug.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, lezen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *