alweer een ongelezen meesterwerk

calvino 2015-08-20 09.57Het volgende boek op de plank is weer een Dorrestein waar ik me niets van herinner: Een Sterke Man. Weg ermee. Daarna de boeken van Gerwin: (Gewapende Man en Luchtvissers – help! Waar is Wild gebleven???), die blijven natuurlijk.
En nu Italo Calvino. Typisch gevalletje Ongelezen Meesterwerk. En dan ook nog een gevalletje verplichte literatuur voor schrijfdocenten. Dat mág ik gewoon niet wegdoen. En ik heb ook echt de illusie dat ik het nog ga lezen, ooit. Vertel me of het mooi is!

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

3 Reacties op alweer een ongelezen meesterwerk

  1. Hm, heb ik ook al jaren ongelezen in de kast staan. Zo'n boek waarvan ik op de een of andere manier denk dat het Heel Moeilijk is, of anders wel zo'n boek dat ik domweg Niet Zal Snappen.

  2. Joke schreef:

    ik ben er een paar jaar geleden tijdens een lange treinreis aan begonnen.....en inderdaad.....snapte er geen reet van....?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *