goud en blauw

sauwer 2015-07-22 10.56Alweer zo'n herinneringenloos kleinood. En toch, als je zo leest wat er achterop staat … en de prachtige voorplaat … Streng valt Marie Kondo me in de rede en zegt: schenkt het vreugde? Vlamde het vonkje?
Nee.
Alleen van het omslag. Dat doet me denken aan de kleine collages die ik momenteel maak. Ik kies een stukje karton (ter grootte van een ansichtkaart) en uitgaande van de kleur ervan kies ik de andere kleuren erbij. Ik streef naar een geheel van kleuren, dat soms abstract, soms figuratief uitwerkt. De kleuren van dit omslag zijn ook zo prachtig bij elkaar gezocht. Goud en blauw sowieso mijn favorieten sinds Neuschwanstein.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, creatief met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *