mijn anker is van papier (1)

anker1 cropgeluk woont in weinig
dunne draden
van een vergeelde
trouwjapon
ik trek de draden
los van mijn hart
voor een gestippeld
zomerbloesje

Dit bericht is geplaatst in creatief, gedichten, mijn anker is van papier met de tags . Bookmark de permalink.

3 Reacties op mijn anker is van papier (1)

 1. Hella schreef:

  ik heb besloten te stoppen met 50books, en in plaats daarvan nu eindelijk te beginnen met Mijn Anker is van Papier. Voor vandaag heb ik een 'mengelmoes' gedaan.
  Meer info: http://www.mbcommunicatie.nl/inspiratiekaarten/

 2. Vera schreef:

  Een goed besluit. Het wordt tijd verder te gaan. Ik heb genoten van jouw 50books-blogs. Het heft mij anders leren kijken naar boeken en recensies.
  Blij verrast ben ik te zien dat Mijn Anker Is Van Papier ook bij jou is aangekomen. Sinds een paar weken is mijn anker ook van papier. In combinatie met de schrijfgong rondom Etty Hillesum. Mijn blog staat even stil en ook dat is goed. Er gebeurt nu teveel in huiselijke kring dat mijn aandacht nodig heeft en ik gebruik Facebook om contact te hebben met de buitenwereld en mij te laten inspireren door dat wat er in mijn tijdlijn verschijnt. Ik ben blij jou op mijn tijdlijn te vinden. Tot Facebook, tot gauw!

 3. Hella schreef:

  wat een fijne reactie, dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *