de zelfmoordenaar

7 aberdeen snowAch die arme man, in het donkere woud. Wat was er gebeurd dat hem zo van zijn levenslust beroofde? Welke adder, welke draak vrat aan zijn borst? (Is Harriot een meisjesnaam, vroeg ik mij nog af, weten jullie dat, Neerlandici?)
Hij hangt daar zo koud en zo stil, en doet me denken aan Frozen, van Madonna. Het is een nummer uit 1998, de tijd waarin we samen met kindeke keken naar Top of the Pops. De tijd van fikse Schotse winters.
The winters of my discontent.

477 Madonna - Frozen

Dit bericht is geplaatst in schrijftop2000. Bookmark de permalink.

2 Reacties op de zelfmoordenaar

  1. Ferrara schreef:

    Guus Meeuwis nr 108 in 2012
    "Geef me je angst"
    Tekst past bij het stukje dat ik schreef. Ik ontkwam weer niet aan werkervaring. Sommige mensen vergeet je nooit meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *