Fucking for Virginity

We schaffen het statiegeld voor pet-flessen af om het recyclen te promoten. We maken de kinderopvang onbetaalbaar om de vrouwenparticipatie te vergroten. Daartoe schaffen we ook het passend onderwijs af. We verbieden natuurlijke bestrijdingsmiddelen en stellen vergif verplicht, want dat is wetenschappelijk bewezen en dus beter voor mens, dier en milieu. We willen dat alle huurhuizen koophuizen worden om de hypotheekschuld te verkleinen. We willen de babysterfte terugdringen, daarom hoeft er niet meer 24/7 gynaecologische zorg te zijn. We willen kindermisbruik op creches tegengaan en stellen daarom niet langer meer dan 1 begeleider per groep verplicht. We willen de gezondheidszorg betaalbaar houden en staan daarom tandartsen toe te vragen wat ze willen.
'We kappen uw bomen zodat de verontreinigde lucht uit de voorbij rijdende auto's goed kan wegwaaien.'
We staan voor een rechtvaardige maatschappij. Daarom mogen haatzaaiers en kinderverkrachters voorál de rechtbank wraken.
In het kader van de kenniseconomie passen we in de laatste overgebleven bibliotheken het retailconcept toe.
We weten niet wat we willen. Oja, toch. Hier lekker zitten op die pluchen stoeltjes in Den Haag. En daarvoor verzinnen we elke dag een nieuwe belachelijke bekscheet om over te debatteren.

afbeelding

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Fucking for Virginity

 1. Heldinne schreef:

  en meer voorbeelden zijn welkom!

 2. reflexxus schreef:

  uiteraard doodsbang ( nooit meer kindmisbruik!)dat er wat met onze chresj- kindertjes gebeurt is het voor de inspectie niet meer nodig dat er consequent met 2 leidsters op 1 group moet worden gestaan (zolang deze groep klein is.

 3. elly schreef:

  Ooooo ik zou willen dat iederen dit ter harte nam en zeker de regelgevers.
  Soms wordt je er moedeloos van.
  En dan te bedenken dat er mensen zijn die geloven dat het steeds beter gaat en we in een opwaartse spiraal zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *