naar de tandarts (sv)

Terwijl ik toch echt en heus de wekker had gezet voor een actieve dag. Het ging al mis om vijf minuten vóór … ik werd gewekt door de vuilniswagen en schoot als een raket bed uit, trap af, naar buiten, om ze de bak vol kattenbakgrit nog in de maag te splitsen. Gelukkig kon ik zonder bril mijn stralende figuur niet in hun ogen weerspiegeld zien. Thumbs up, vuilnisman, thanks bro!
Ontbijtje, e-mail, twitter, doesen, en dan foto's bewerken, vast met de schrijfcoachklant beginnen, overleg plegen met webmanager (wat klinkt dat!) over verbeterpunten van heldenreis.nl, wachten op verlossend mailtje dat de nieuwe telefoon in de auto van tnt onderweg was naar mij! En dan lunchen, sporten, boodschappen doen, nog wat foto's, nog wat werk, nog wat web.
Zo dus.
Niet dus.
Je moet goed begrijpen, zei de klantenservice van Hi, dat we ernaar stréven de bestelling zo vlug mogelijk de deur uit te doen. Dat wilde dus niet zeggen dat het waar was, van "voor 1700 uur besteld, volgende dag in huis." Ik kon wel aan het eind van de dag nog even de status van mijn order checken, en dan nogeens bellen. En heb je verder nog vragen? Ja, suffe trut, waarom jullie een website vol leugenachtige juichkreten hebben. Zij wenste mij echt een fijne dag.
Toen ik de tas gepakt had voor de sportschool en even checkte of Pjotr ook naar binnen wilde, bleek hij op apegapen in de garage te liggen en tilde alleen z'n kopje op. Toen ik hem wilde aaien blies en mauwde hij. Ik heb hem toch heel voorzichtig opgetild en naar binnen gebracht. Zachtjes neergezet, hij liep een paar treedjes de trap op maar 't ging echt niet, toen leek het ook of hij een zeer pootje had. En zijn staart en rug zaten onder de poep die niet stonk, dus ergens in zijn buikje deugt iets heel erg niet.
Nu wachten we tot het tijd is voor de reisbak. Sinds zijn verhuizing vanuit Texas wil hij daar beslist niet in. Het is dat hij eigenlijk niet wéét dat hij sterker is dan ik … We gaan het meemaken.
Al heeft de webmanager al veelbelovende dingen geknutseld, dit is zo'n dag geworden waarop je net zo goed ook nog naar de tandarts kon.

Dit bericht is geplaatst in schrijfveren met de tags . Bookmark de permalink.

8 Reacties op naar de tandarts (sv)

 1. Heldinne schreef:

  Dierenarts: koorts én gevochten. Dus pijnstiller, koortsremmer en antibiotica. What else is new?

 2. Marja schreef:

  Gossie, beterschap voor Pjotr. Ik hoop dat de volgende dagen stukken prettiger verlopen.

 3. Heldinne schreef:

  Het gaat alweer een stuk beter, hij kan alweer zelf de trap op en af en zit weer in de vensterbank. Heb dank!

 4. Ferrara schreef:

  Beterschap voor Pjotr. Lukt het met de antibioticum? Ik had ooit een kat die at alles waarin ik het verstopte en spuugde de pillen netjes uit. Was na en dag al niet kreupel meer.
  Kon knokken als de beste en daarna zielig doen.
  Maar dat laatste zal ik van Pjotr niet beweren.

 5. Heldinne schreef:

  Janee, pillen is geen optie als je geen extra mens hebt om hem in de houdgreep te houden. Hij heeft een spuit gekregen die 14 dagen werkzaam is, en is nog wat lui, maar kan alweer traplopen. En eten.

 6. Mauro, die moeiteloos elk pilletje naar binnen slobbert als je het maar in een knoedeltje blikvoer propt, wenst Pjotr van harte beterschap.

 7. Heldinne schreef:

  Thanx Bro, zegt Pjotr tegen Mauro. Hij is alweer even dreigend buiten wezen kijken.

 8. Ferrara schreef:

  Tuurlijk, hij moet wel zijn erf schoon houden.
  Kat met karakter. Ik mag dat wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *