van garen en kralen en woorden

Ik ben nog steeds aan het experimenteren met #HeldinnesVlangers. Het nieuwste project was een grote Hemelwijs. Die oogt een stuk forser dan de gewone, waarvan het patroon op 1 A4tje past. Op een groter formaat heb ik meer ruimte voor collage, voor wat grotere afbeeldingen ook.

Inmiddels heb ik ook 100 kleuren borduurgaren aangeschaft (voor minder dan een tientje) en ben ik eens in mijn kralendoos gedoken op zoek naar kraaltjes met een flinke opening. Ik heb hier al een dikkerd (van hout) gebruikt. Ook heb ik via Marktplaats een jaargang Happinezzen gescoord. Ik blijf het een naar blad vinden maar ze grossieren wel in mooie woorden en dito typografie.

Ook een van de eerste Schatkistjes is inmiddels van woorden voorzien.


een schatkamer
in de wildernis
meegebrachte schatten
acceptatie
het moment
nu gelukkig

De grote Hemelwijs is ongeveer 16-17 cm hoog (de gewone ongeveer 11-12).


woorden:
droom
inzicht
idee
de oproep
wil

Dit bericht is geplaatst in heldinne's vlangers met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *