gezeik

Lieve lezers, ik neem even pauze. Ondanks alle middeltjes die ik heb geprobeerd krijg ik de blaasontsteking er niet onder, en de verschillende smaken antibiotica kunnen lang niet allemaal bij de overige medicatie. Al met al een gekwakkel van jewelste, ik kan de druk van moeten schrijven er even niet bij hebben. Komt wel weer, Yima blijft in mijn gedachten!

Dit bericht is geplaatst in feuilleton met de tags , . Bookmark de permalink.

16 Reacties op gezeik

 1. Ferrara schreef:

  Ai, dat wist ik niet, heb ik iets gemist? Groot gelijk dat je pauzeert, als de druk groter is dan het plezier voelt het niet goed. Beterschap, ik wou dat ik je iets kon adviseren, maar je hebt vast alles uitgeprobeerd, ik meen me te herinneren dat blaasontsteking een terugkerend euvel bij je is.

 2. Lianne Hartman schreef:

  Beterschap, Hella! Alleen als je gezond bent kun je al die dingen doen die je zou willen. Pas op jezelf!
  (Tussen de regels probeer ik te zeggen: had je niet eerder een pauze moeten nemen? Maar dan zonder betuttelend te zijn, want daar heb ik zo'n hekel aan. 😉 )

 3. Erik Scheffers schreef:

  Hoi Hella, beterschap! Groetjes, Erik

 4. Elly van Doorn schreef:

  O wat naar Hella. Zo n ellende. Neem de tijd en ik hoop dat je er toch snel vanaf zultl komen. Ik, en ik denk ook je andere volgers lopen echt niet weg. Zorg goed voor jezelf. Voorspoedige beterschap

 5. Hella schreef:

  dank voor al jullie lieve woorden!
  ja, ik ben er al een tijd mee zoet, en inderdaad is het verstandiger om het schrijven even te onderbreken als ik een leesrapport heb, dat vind ik ontzettend fijn om te doen maar zulke dingen kosten tegenwoordig veel meer energie
  dus voorlopig even netflixen (ik heb de Japanse animatiefilms ontdekt) en low level knutselen

 6. Erik Scheffers schreef:

  Hoi Hella, ken jij "Spirited Away" al? Dat vind ik de mooiste film van Ghibli (zeg maar de Japanse Disney) die ik ken. Zeer warm aanbevolen. Groetjes, Erik

  • Hella schreef:

   Ja, die vond ik ook prachtig. Nu net heb ik de princess Mononoke gezien, die vond ik geloof ik nog mooier. Ben nu begonnen aan Whisper of the Heart.

 7. Vera van der Hilst schreef:

  Beterschap Hella. Inderdaad: Yima wacht maar even. Jouw gezondheid gaat voor. Dat begrijpt Yima ook. Liefs van Ya-nou en Veer

 8. Oh, wat een ellende. Hopelijk ben je straks weer voldoende opgeknapt voor onze onze lunchafspraak. Heel veel sterkte en wees lief voor jezelf!

 9. Piet Hein M. Oosterhagen schreef:

  Hè, wat een narigheid, blazen zijn geweldige uitvindingen maar ze zouden zich alleen maar bezig moeten bezighouden met hun taak: het opvangen en weer loslaten van urine... Jammer genoeg zijn er overactieve exemplaren die onaangekondigd meer dan hun best gaan doen zonder heldere aanleiding... Ik wens je dat die blaaswand zich rust verschaft. En ik hoop dat Netflix je afleidt van alles wat je irriteert!

 10. lethe schreef:

  Ajakkiebah, beterschap, Hella!

  Sinds ik cranberrytabletten slik (extra sterk, van Holland & Barrett), heb ik (afkloppen) geen blaasontsteking meer gehad (vroeger een bijna jaarlijks terugkerend fenomeen). Daar heb je op dit moment natuurlijk niets aan, maar misschien als deze achter de rug is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *