test gallery jacobsladder

Mijn webmannetje heeft me een nieuw speeltje gegeven om de afbeeldingen anders in te voegen, zodat je ze al bladerend kunt bekijken - met onderschrift - in plaats van steeds terug te moeten klikken. Ik heb een serie foto's gemaakt toen ik mijn derde jacobsladderboekje maakte, bij wijze van handleiding. Laat maar weten of het werkt! (en of de instructies zo duidelijk zijn)
(op de foto's klikken voor compleet beeld en onderschrift, telefoon horizontaal)

Dit bericht is geplaatst in heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

8 Reacties op test gallery jacobsladder

 1. Fenna schreef:

  Op mijn laptop vind ik de tekstjes "nerveus" overkomen. Als ik over de afbeeldingen ga met de cursor verschijnt de bijbehorende tekst maar die beweegt waardoor ik het idee krijg dat ik stukjes mis. Voor mij werkt dit niet prettig. Als je op de afbeelding klikt is het wel goed trouwens.

 2. Joke schreef:

  Op de tablet werkt het nu perfect, erg prettig!

 3. Fenna schreef:

  Veel beter nu. Misschien nog even vermelden dat voor de uitleg op de foto's moet worden geklikt? (niet iedereen leest)

 4. Elly van doorn schreef:

  O dat is handig en zo kun je het mooi in beeld brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *