teller of tales

Van de min of meer gelukte image resist prints had ik al een geel boekje in elkaar geplakt, toen op de Dutch Collage Group de challenge kwam: gebruik vormen uitgeknipt uit boekbladzijden. Dus ik begon met het uitknippen van cirkels uit een stokoud Fries boek. Heel vaak valt mij vlak voor ik in slaap val – meestal de middagdut – in hoe het verder moet. Die oude fotootjes die ik nog had. In hetzelfde bakje zat ook nog een stukje stof. Pas toen ging ik op zoek naar de tekst. Die vond ik geloof ik op Pinterest. Let us go forth, the tellers of tales, and seize whatever prey the heart long [sic] for, and have no fear. Everything exists, everything is true, and the earth is only a little dust under our feet.
The Celtic Twilight, by W. B. Yeats

Dit bericht is geplaatst in gedichten, heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *