hoe het begon

Ik maakte al een tijdje kleinere collages, in tweevoud, als tweeluik, toen iemand in de Dutch Collage Group op Facebook liet zien hoe je heel simpel een miniboekje kunt maken. Ik was meteen enthousiast.
Alleen had ik nog geen onderwerp. Toen dacht ik aan het schild dat ik een jaar eerder gemaakt had voor Yima, de hoofdpersoon uit mijn fantasyroman-in-nooit-wording. Ik gebruikte de verschillende collages die ik gemaakt had voor de paneeltjes van het schild als bladzijden voor mijn eerste boekje. (Meer hierover op mijn Pinterestbord Yima.)
Ik noemde het Het Boek van de Reis I, en zo kwam ik op de naam #HeldinnesReisboekjes.

Dit bericht is geplaatst in creatief, heldinne's reisboekjes met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *