de gouden draad

In het vorige boekje (HRB34 – Timelessness) gebruikte ik gouddraad omdat op 1 van de bladzijden in het midden het opgeplakte figuur begon te kreukelen. Maar ik was bijna door mijn klosje gouddraad heen. Gauw nieuwe gekocht bij de Wibra. En sloot dat niet prachtig aan bij dat gedicht over de draad? Zo ontstond dit boekje. Ik vind alleen "de gouden draad" een beetje Leni-Saris-achtig klinken, dus het heet maar gewoon The Way it Is.

Dit bericht is geplaatst in heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

4 Reacties op de gouden draad

  1. Joke schreef:

    Leuk om te lezen hoe je boekjes tot stand komen! Mooie gelli prints ook!

  2. Ferrara schreef:

    Ik vind de herhaling van figuren en kleuren een interessant gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *