gelli plate revisited

Het zat me toch niet lekker met die mislukte image resist prints. Dus nog een middagje geknutseld, en ik kan er nog steeds geen peil op trekken! Een boek dat het eerst wel deed, deed het nu niet. En geprinte afbeeldingen die het eerst niet deden, deden het nu wel! Tenminste … soms. De ene kleur wel, de andere niet. De ene afbeelding wel, de andere niet. Soms blijft de afdruk op de gelli plate maar komt niet op het papier. Soms neem je met de afbeelding meteen alle verf mee en blijft er niets achter. Dus het blijft een raadsel. Toch had ik wel een paar die gelukt waren, plus fijne uurtjes "patronen en motieven" zoeken op Pinterest.

Dit bericht is geplaatst in creatief, heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op gelli plate revisited

  1. kim schreef:

    zojuist las ik dat je het best redelijk vloeibare acrylverf kunt gebruiken in plaats van de heavier body paints...?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.