Frija’s Dagboek (14)

Zomaar opeens had de vrouw geen zin meer om mijn avonturen op te schrijven. Flauw! Alsof ik niet elke dag een nieuwe lievelings heb!
Ik heb nieuwe speeltjes gekregen van een meneer die Sinterklaas heet. Eentje is een vogelmuis (zegt de vrouw) en die maak ik altijd in de knoop om de stoelpoten, ha, dan kan hij nergens meer heen. Er lag opeens een bal vol lichtjes in mijn boekenkast en ik mocht er zomaar aankomen. De vrouw zat aan tafel met een grote stapel papiertjes en ze gooide steeds kleine sliertjes op de grond, ook lievelings! Het heeft gesneeuwd, en toen het weer warm werd, drupte er buiten allemaal water in de bloempotten, plets plets plets.
Ik heb ook nog iets ontdekt wat ik vies vind: mandarijntjes. Maar thee is nog steeds lekker. En snoertjes. De vrouw zegt dat ik dan een duivels monster ben, maar dat is niet waar hoor! (Of alleen heel eventjes.) Ze wou in elk geval wel met mij op de foto.


Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Frija’s Dagboek (14)

 1. lethe schreef:

  Zo, gelijk maar een hele hoop foto's om de schade in te halen! Fijn om je weer te zien, Frija! En een mooi dubbelportret!

  Wauw, wat een pakjes! Toch niet allemaal voor jou, Frija?

 2. Bettina Grissen schreef:

  Frija, je bent een erg fotogeniek diertje, en ik ben blij dat vrouwtje weer over je heeft geschreven. Het is leuk om te lezen hoe een katje de wereld ontdekt!

  Groetjes,

 3. Joepie, ze is er weer! Popke geeft een enthousiast kopke.

 4. Joke schreef:

  He wat fijn, in dit grijze weer heeft een mens wel behoefte aan wat mooie plaatjes van een nieuwsgierig boefje en haar blije baasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *