naar de biep in Houston

In 2001 verhuisden we naar Houston, en werden lid van de bibliotheek die het dichtst bij was: de Kendall branch library. In de Centrale ben ik maar één keer geweest, want dat was een uur rijden. Wel hadden ze daar werkelijk een hele kast vol met schrijfboeken.
Nu zoek ik een foto van het oude Kendall biepje, en zie alleen maar stralende nieuwbouw! Die staat er sinds 2017, op een heel andere locatie. De Houston Chronicle weet al in 2003 te melden dat er plannen voor een nieuwe zijn, maar die verrijst uiteindelijk pas in 2010. In elk geval heb ik nu het adres van de oude vestiging, en kan ik op google maps kijken of het gebouw er nog staat. En ja!
In mijn tijd was het echt een oud filiaal, een beetje armoedig en ongezellig, maar met een goede collectie, en volgens mij nog gratis ook.

Dit bericht is geplaatst in lees- en biepherinneringen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.