dit vertrekt

Nou, deze Sources of Modern Architecture and Design had ik wel kunnen meenemen met het stukje van gister. Alle bekende sterren komen weer langs: Hoffmann, Frank Lloyd Wright, Rietveld, Mies von der Rohe, Mackintosh, Berlage. Het is allemaal erg mooi, ik heb er veel van gezien, en intussen staat de radio aan en ben ik er maar half bij met m'n hoofd. Het boek mag ook weg, ik heb het niet meer nodig.
Ik keek gister naar Ik Vertrek – altijd groot plezier met twitter erbij – en verbijsterde me over de ouwe meuk aan boeken die de vrouw des huizes inpakte. Ik herinner me nog heel goed dat ik voor ons vertrek naar Oman heel veel boeken heb weggedaan, me toen al bewust van wat je wel of niet moet bewaren.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, kunst met de tags . Bookmark de permalink.

3 Reacties op dit vertrekt

  1. lethe schreef:

    *fluistert* "was verbijsterd" - verbijsteren is niet wederkerig 🙂

  2. lethe schreef:

    En ik had "wederkerend" moeten schrijven, geloof ik 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *