de gang op

boekenkast-gangDe kunstkast is klaar. Op de foto zie je nog net een randje van de echte boekenkast in de kamer, en de zwarte kast staat links van de kunstboekenkast.
Op de gang staan deze twee Billy's, gevuld met kinderboeken, meisjesboeken, Havankjes, boeken over Friesland, en klein formaat kunstboeken. Bovenop staat Bach, tegen wie ik als peuter enthousiast "dag Bach" schijn te hebben gezegd, er liggen nog wat boeken op weg naar de kringloop, en rechts ervan hangt de mooie tekening die Bianca van Pjotr maakte.
Op een dwarsplankje staat Snoopy voor de Snoopyboeken, met een sleetje en een tonnetje van Hindeloper schilderwerk. En daar beneden? Twee gewichtjes. Gescoord bij de Action in de hoop dat ik thuis ook braaf de sportschooloefeningen zou gaan doen.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *