fix

gawain 2016-08-22 10.32gawain2 2016-08-22 10.34Ik zat me piek te sufferen waar ik dit doosje met intuïtiekaartjes vandaan had, tot ik het omdraaide en het stickertje van de Marshall's zag. Oh, die outletwinkels in Amerika, ik droom er nog vaak van. De Tuesday Morning voor hebbedingetjes, de Ross Dress for Less, en de Marshall's voor kleren én hebbedingetjes. De prachtigste schrijfschriften voor heel weinig, linnengoed, serviesgoed, glazen, kaarsen … alles wat de hebzucht maar kan opwekken.
En wat je dan daarna weer allemaal moet wegdoen van Marie Kondo. Het is een "fix" zoals een sigaret een fix kan zijn, of een groot glas wijn. De Action is niet hetzelfde omdat daar alles goedkoop is omdat het goedkoop is. Bij die outletwinkels had je al shoppend toch het gevoel dat je bespaarde.
Wat inhoudelijk natuurlijk allemaal helemaal niks te maken heeft met deze intuïtiekaartjes. Waar ik zo te zien ook nooit iets mee gedaan heb. Ik word er zelfs een beetje iebelig van, als ik ze doorlees, ze zijn niet schrijfverig, eerder positieve-affirmatie-ig. Ik denk dat ik ze maar eens de kringloop van het leven instuur. (De Kringloop geeft me ook af en toe zo'n fix. Een Westraven bloempot scoren voor vijftig cent!)
Het past niet door de brievenbus dus opsturen kost €6,50!

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *