En weer anderhalve centimeter!

george 2016-08-07 11.26Aan de prijssticker te zien heb ik Write Away gekocht op het Boekenfestijn. Maar gelezen heb ik het niet. En ik denk: ik was vroeger een groot fan van de boeken van Elizabeth George, maar op een gegeven moment ging ze me ontzettend vervelen. Ik kreeg het gevoel dat ze dikke boeken schreef omdat zij nu eenmaal bekend was vanwege haar dikke boeken, en niet omdat ze zoveel te vertellen had.
Wat niet wegneemt dat ze – zo zie ik doorbladerend – heus wel goeie dingen zegt over de techniek van het schrijven. Plot, perspectief, voice, dialoog – alles komt aan bod. Maar ze mag weg. Dus: iemand nog een prima schrijfboek? (de verzendkosten zijn €3,95)

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, schrijven met de tags , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op En weer anderhalve centimeter!

  1. Lianne Hartman schreef:

    Ik heb net een hele dikke pil van George aan mijn zusje gegeven, aangezien zij een hele verzameling heeft en deze als enige nog miste. Voor mij was het niet meer dan een boek dat ik gelezen heb en dat bij mijn zusje thuishoort. 🙂
    Er is dus een plekje vrij in mijn kast.
    Ik wil hem ook wel komen ophalen, we wonen volgens mij nog steeds in dezelfde stad. Dan krijg ik een leuk fietstochtje, en een prima schrijfboek.

  2. Lianne Hartman schreef:

    Past het woensdagochtend voor je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *