een snoezig schrijfboek

burnham 2016-07-20 09.49Ik heb het prijsstickertje eraf gepeuterd maar zo te zien komt ook dit boek weer van de Half Price Books. Het ziet er beeldig uit, en als je niet veel schrijfboeken gelezen hebt, is het ook wel inspirerend. Het staat nog in de kast omdat ik dacht: al die citaten! Daar moet ik nog iets mee voor de Facebookpagina.
Maar citaten … ik kreeg op m'n kop van iemand dat ik het nu maar weer los moest laten, dat citatendebacle van de School of Life. (Oh, even kijken of er vandaag weer iets op staat ;-).
Deze mevrouw Sophy valt door de mand met haar Goethe-citaat. Hoe hard en hoe vaak moet ik het nog roepen? Dat is niet van Goethe!
Dus, iemand nog een snoezig schrijfboek, stikvol mooie citaten, vergezeld van poëtische tekstjes over schrijven?
Be my guest.
(Hoera! Want gister lag er een vers boek in de brievenbus: Awakening the Writer Within.)

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, schrijven met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *