binnenzee

deena metzgerWriting for you life: a guide and companion for the inner worlds is zo'n boek dat je openslaat, en meteen slaat de inspiratie toe. Het staat vol onderstrepingen en ik denk opnieuw, ja! Daar moet ik NU over schrijven!
Toch zit de boekenlegger (van de Half Price Books) halverwege.
Waarom en wanneer ben ik gestopt met lezen?
Het staat vol mooie oefeningen, vol prachtige citaten, ik moet er gewoon opnieuw in beginnen. Het gaat immers over alles wat me lief is, alles wat ik belangrijk vind: creativiteit, verhalen vertellen, archetypen, mythen, en schrijven als spirituele oefening.

deena 2016-06-12 11.21

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, schrijven met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *