omwentelingen

heal 2016-05-13 10.30Over het volgende boek op de plank, Silences van Tillie Olsen, heb ik uitgebreid geschreven in de nieuwsbrief. Een belangrijk boek!
Daarnaast staat The Art of Emotional Healing, het is zo verbleekt dat ik denk dat ik het al heel lang heb, en waarom zou ik het dan toen al aangeschaft hebben, voor ik wist wat er geheald moest worden? Maar het erfelijk belaste bonnetje achterin geeft uitsluitsel: aangeschaft op 2 maart 2007 bij The American Book Centre in Amsterdam. Wat een zegen was dat, kindeke en ik allebei dolblij, eindelijk weer even dat luxe gevoel van een Amerikaanse boekwinkel.
Het leeskaartje zit op bladzij 79, kennelijk vroegen daarna weer andere zaken om aandacht. Qua creatieve bezigheden reeg ik kralen, in die tijd. Heb ontzettend veel mooie kettingen gemaakt, daar was ik in Houston al mee begonnen. Verrukkelijke chinese kralenwinkels daar ook.
Het leven werd ook zo druk, mijn moeder overleed, ik werd mantelzorger, kindeke moest bijgespijkerd, er moesten columns en cursussen gepresteerd …
En nu heb ik weer ruimte voor creatieve expressie. Wát er precies uitgedrukt wordt weet ik nog niet, maar er verandert vanalles. Ook mijn smaak in kunst. Omwentelingen.

 
ketting

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, creatief met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *