luizeveren

matches 2016-05-17 09.47Gister nog zag ik op twitter een schrijfster verzuchten dat ze geen verhalen kon bedenken. Nu weten jullie hoe ik daar over denk: luisteren en overgave.
Allemaal leuk en aardig.
Maar wat als je gewoon op zoek bent naar een lekkere prompt om je tanden in te zetten? Niet van dat diepe, maar buiten de lijntjes en out of je box?
match 2 2016-05-17 09.47
Dan is dit een verukkelijk boekske. Ik geloof dat ik het in New York gekocht heb maar het kan ook in Londen geweest zijn. Maakt niet uit. Het staat stikvol geweldige writing prompts die als een lucifer de verbeelding aansteken. Vandaar The Writer's Book of Matches. Ook leuk voor schrijfjuffen en –meesters op zoek naar opdrachten.
Zie alleen tot mijn treurnis dat de website van de makers alweer uit de lucht is.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, schrijven met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.