knutselmoeder

origami 2015-12-29 08.58Tegen alle verwachtingen in ben ik best een goede knutselmoeder geweest. We hebben stenen geverfd, kaarten gemaakt met verf, stickers en stempels, en ge-origamied. Ik heb nog steeds ergens een half pakje echte origami-vouwblaadjes.
Het grote boek is een afgeschreven biepboek uit Aberdeen, het andere is gewoon gekocht in Nederland.
Nu ik het doorblader herinner ik me niet veel vouwsels, ik geloof dat we bij kerststerren zijn blijven steken. Maar al die uren gezelligheid met fröbelende meisjes aan de keukentafel houd ik graag in herinnering.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, creatief met de tags . Bookmark de permalink.

1 Reactie op knutselmoeder

  1. lethe schreef:

    Ik heb een tijd fanatiek georigamied. Dat linkerboek heb ik ook (in een iets andere uitvoering), en dat andere komt me ook wel heel bekend voor. Misschien ooit gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *