zevende plank

boekenplank L4aDe nieuwe plank (links, vierde van boven) staat vol leeslintjesboeken. Ik denk nu dat ze allemaal mogen blijven, maar we gaan het zien.
Uiterst links ligt het shell-auto-thermometertje dat je ooit gratis kreeg bij de benzine, en dat al sinds mensenheugenis met me meereist, we namen het altijd mee op vakantie, het heeft wel op plus vijftig gestaan. Daarnaast een stokoud boeddhaatje uit mijn ouderlijk huis, zij hadden het ook weer geërfd maar ik weet niet van wie. Daarachter een icoon die we voor mijn vader meegenomen hadden uit het Catherinaklooster in de Sinaï. Heb dank heb dank dat ik daar nog geweest ben voor de wereld begon te vergaan.
Helemaal rechts de diverse fotoboeken die ik de afgelopen jaren heb laten afdrukken, herinneringen aan vakanties en feesten. Ooit moeten ze er ook nog komen van het dagelijks leven, want die foto's sneeuwen zichzelf onder in dit digitale tijdperk.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *