nul sterren

smiley 2015-09-17 09.37Ik heb ooit een boek van Jane Smiley gelezen dat schitterend was: A Thousand Acres. Het verhaal van King Lear overgezet naar modern Amerika. Dus vandaar dat ik deze turf meegenomen heb van het boekenfestijn. En nooit gelezen. Terwijl de flaptekst "an unputdownable tale of love and war, sex and politics, friendship and betrayal" me zo tegemoet ronkt!
Eens even kijken wat goodreads ervan zegt.
Mmmmm. Ternauwernood tweeënhalve ster. "If I ever pick up another book by Jane Smiley I hope somebody shoots me," zegt Nancy (nul sterren).
Ik geloof dat vijf centimeter vrije boekenplank mij vrolijker toelacht.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op nul sterren

  1. lethe schreef:

    Haha! Het kan natuurlijk zijn dat Nancy volstrekt verkeerde verwachtingen had (schrijft Jane Smiley fijne "summer reads"?), maar gezien het feit dat verreweg de meeste ratings 3 sterren en lager zijn, zal het in dit geval wel kloppen.

    Maar ik ben eens een 1-ster-recensie van Rachels rokje tegengekomen van iemand die dacht dat het een leuk chicklit-boek zou zijn. En je kan veel van Charlotte Mutsaers zeggen, maar niet dat ze chicklit schrijft. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *