onsterfelijk

mill 2015-08-14 10.14Iemand moet het mij opgestuurd hebben, de Millennium Top 40 van Onsterfelijke Nederlanders van de afgelopen duizend jaar. We woonden in Aberdeen en mijn grootste zorg was of de computer het de volgende ochtend nog zou doen.
Intussen heb ik het boekje alweer drie keer in een verhuisdoos gepakt, vermoedelijk met het idee (tenminste, dat dacht ik nu ook) dat het een boeken-top-40 was, waar ik nog leesinspiratie uit kon opdoen. Maar het zijn personen, van Willem van Oranje tot Marga Klompé. Gooi ze maar in m'n pet.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op onsterfelijk

  1. Adriaan Hendriks schreef:

    Als Pim Fortuyn er nog niet in staat is het wel een collector's item.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *