too many books!

tremain 2015-07-13 08.59Ik heb gister geleerd dat ongelezen boeken geen achterstallige klussen zijn maar een rijke schatkamer. Dus. Ik heb geen idee waar dat idee vandaan komt/kwam, dat die boeken naar me loeren als yoghurtjes in de koelkast die haast over de datum zijn.
Rose Tremain is alweer een boekenfestijngevalletje. Ik heb ooit een boek van haar gelezen, dat ik alleen om de titel meenam uit de biep. De Torens van Trebizonde. Het was prachtig. Ik weet niet meer waar het over ging.
Ik google het en begin nu steeds meer aan mijn verstand te twijfelen: dat was niet van Rose Tremain, maar van Rose Macaulay.
Altijd gedacht dat ik een liefhebber van Rose Tremain was, en er nu achterkomen dat ik nog nimmer iets van haar gelezen heb. Of toch? Ik bestudeer de bibliografie en geloof dat ik The Way I Found Her heb gelezen.
Er zijn gewoon te veel boeken. Dat is het.
Iemand die The Road Home kan aanbevelen? Op Goodreads zijn ze er niet onverdeeld positief over.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

3 Reacties op too many books!

  1. Ik realiseer me nu dat ik dit boek ook nog ongelezen in de kast heb staan. Helemaal vergeten, maar gekocht vanwege de goede recensies en omdat ik haar eerdere Restoration met veel plezier had gelezen.

  2. Joke schreef:

    Oh De Torens van Trebizonde, die heb ik nou nog ongelezen in de kast staan! Wat heerlijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *