hoofdbrekens

pan 2015-06-30 11.44Waar ik me nu vooral het hoofd over breek, is hoe die winkel ook weer heette waar ik dit boekje kocht. Goedkope boeken hadden ze er, en knutselspulletjes. Glitterverf, stempels, dat soort dingen. En een van de eerste boeken die mij op het spoor zetten van de Heldenreis heb ik daar ook gekocht: Bestseller van Celia Brayfield.
Union Street, Aberdeen. Met de dubbeldekker naar de stad, lekker bovenin zitten (daar droom ik nog regelmatig van), en dan weer wat voorraad halen voor ons stenenverfproject.
union streetIk denk dat ik Peter Pan meenam voor kindeke, voor later. Zelf heb ik het ook als kind gelezen, en het smelt samen met de Mary Poppinsboeken.
Maar voor nu is het geen blijvertje meer, dat is zeker.
En die winkel? Ik weet nog waar hij was, maar er zit nu iets anders in. Sic transit …

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *