de dingen die niet voorbijgaan

oude mensen 2015-06-11 09.44Van Oude Menschen was ook zo'n indrukwekkende tv-serie. Ik herinner me het bespookte gelaat van Caro van Eyck. Ik heb aan de Stille Kracht en deze serie een onuitroeibare fascinatie voor tempo doeloe en Indisch koken overgehouden. Indonesië staat nog altijd op mijn reisverlanglijstje maar eigenlijk weet ik niet zeker of ik mijn droom moet verstoren.
Dit was een titel van Couperus die ik niet zelf had, trouwens. Maar paps kocht ieder nieuw deel van de Perpetuareeks, en zo kwam dit exemplaar bij mij. Wachtend op herlezing – maar tot die tijd flakkert het levend genoeg in mij.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *