blijvertje

dorr 2015-06-12 09.20Deze Dorrestein is uit 2011, dus nog maar kortgeleden gekocht (wie weet ook op het Boekenfestijn) – en toch weet ik bijna zeker dat ik hem niet gelezen heb. Of anders heeft hij totaal geen indruk gemaakt.
Nu zijn de voornaamste overwegingen deze: klinkt leuk als je leest waar hij over gaat. Nog zo nieuw, die ga je vast binnenkort lezen. Zonde van het geld om hem weg te doen.
Dat laatste argument weegt na een groter aantal jaren niet meer mee, maar nu kennelijk nog wel.
De andere brengen me aan het twijfelen. Geen joy en toch een blijvertje. En sorry voor dit retezaaie stukje.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

1 Reactie op blijvertje

  1. Hella schreef:

    Ik kwam er later op de dag achter dat het een gesigneerd exemplaar betrof. Geen idee hoe ik het verworven heb.
    Ben er in begonnen - in de zon, op balkon - en kwam tot de conclusie dat ik het misschien toch gelezen heb, al was de rug ongeschonden, maar dat het in elk geval niet de moeite is om er nogmaals tijd in te steken. Weggertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *