samen schrijven

kandelaar vrouwenIk was zo blij dat het weer januari was, en toch liep ik na een tijdje weer met de ziel onder de arm. Er was geen flow, ik had het gevoel dat mijn werk stillag en vastliep. Tot iemand me verstandige dingen zei, over loslaten, en de wereld insturen.
Al dat mooie materiaal dat maar vermomd als nulletjes en eentjes in mijn computer ligt te grübelen, omdat het niet gebruikt wordt, stuur het de wereld in!
En alleen dat voornemen al bracht meteen weer een prachtige klant op mijn pad, met een filosofisch mooi peuterverhaal.
Maar dat terzijde.
Hoe ik het nu bedacht heb is zo:
Van 1 februari tot 1 mei 2014 gaan er twee cursussen "live."
Dat betekent dat je voor €10 een wachtwoord krijgt om al het materiaal te kunnen downloaden. Je kunt er dan zelf mee aan de slag. Voor feedback van mij moet je wel betalen, natuurlijk, maar de cursisten kunnen elkaar ook feedback geven, door links naar hun verhalen op de site of op de Heldenreis Facebookpagina te zetten.
Samen schrijven, vanaf nu kan het!
Om het jaar te beginnen met twee cursussen die er vooral op zijn gericht om uit te vinden wat je werkelijk wilt, wie je werkelijk bent, en wat je in de weg staat om daar mee aan de slag te gaan, heb ik om te beginnen Heldinne's Reis I online gezet, en The Artist's Way.
Op de site kun je precies nalezen hoe het allemaal werkt.
€10 voor een complete cursus. Omdat ik denk dat het belangrijk is om ze te doen. Omdat ik denk dat creativiteit het enige is wat de wereld kan redden.
Dus.
Ga.
En zegt het voort. Schrijf samen.

afbeelding

Dit bericht is geplaatst in schrijven met de tags , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op samen schrijven

  1. Liesbeth schreef:

    Gaf het al aan op Facebook, zou heel graag eens met je willen praten over schrijven. Zoek een beetje en toch ook weer niet.
    Dus! Samen aan de koffie o.i.d. als ik weer in het Heitelân ben?

  2. Hella schreef:

    Goed plan! Ik denk dat The Artist's Way voor jou heel geschikt is. Ruimt alle blokkades op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *