verre oorden

vereshchegin main-street-in-samarkand-from-the-height-of-the-citadel-in-the-early-morning-1870Ispahaan – het verhaal is bekend, misschien wel over de hele wereld, van de dood waaraan met niet ontsnappen kan. Maar dat wetende, moeten we toch zoveel mogelijk gaan zien van de wereld.
En als die – zoals nu – op alle mooie plekken in brand staat, dan maar in de verbeelding reizen, met behulp van oude foto's en schilderijen, naar die sprookjesachtige plaatsnamen, waarvan je ook alleen maar sprookjesachtige beelden wilt kennen.
Isfahan, Samarkand, Kashmir.

afbeelding

1032 Led Zeppelin - Kashmir

Dit bericht is geplaatst in schrijftop2000. Bookmark de permalink.

2 Reacties op verre oorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *