tabletteketet

book-cover-galaxy-note-8-0-lime-green-2103-1000x1000Er is werkelijk geen enkele goede reden te bedenken waarom ik een tablet moest hebben. Ik heb een fijne laptop, een goedkope laptop voor twitteren bij dwdd en het bekijken van Amerikaanse soaps, een inimini voor het betere schrijfwerk, en een e-reader voor het e-readen.
Verwend kreng, als je er goed over nadenkt. Zal ik er maar niet bij vertellen dat ik pasgeleden de oudere laptop heb weggegeven. Stuitend is het.
Maar kindeke verwierf zich een ipad en ik werd jaloers, geef het nu maar eerlijk toe, je bent gewoon een slecht mens.
En dan moet je je als jongere oudere een geheel nieuwe techniek aanmeten, van swipen en appen en weetikwat nog meer. Ik feud zelfs word.
Maar het fijnste, het allerfijnste, wat het 't allemaal waard maakt: ik kan eindelijk schrijven in mijn e-books! Ik kan highlighten, intelligente margemerkingen maken, en zelfs, zelfs, kan ik spreken tegen mijn boek. Ik kan zeggen: nou meneer Stegner, ik heb u hoog, maar hier brabbelt u onzin. En dat kan ik opslaan!
De laatste keer dat ik zo blij was met speelgoed was toen ik Electro kreeg, die grote doos. Met die stekkertjes en dat lampje. Geen kind meer aan mij, heb ik.

Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

6 Reacties op tabletteketet

 1. Ferrara schreef:

  Altijd mooi als mensen blij zijn. Geniet maar flink. Vergeet je niet ons te voeden?

 2. Hella schreef:

  een beetje wel, hè? Maar ben ook aan 't schrijven ...

 3. Liesbeth schreef:

  Tja, dat is wel een reden. Maar ik wil nog niet! Heb wel een Galaxy en dat bevalt heel goed. Dus Wordfeud doen???

 4. Angela schreef:

  Heel herkenbaar, dat heb ik nou met mijn aaifoon.
  Bellen of gebeld worden is slechts bijzaak 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *