Welke door literatuur geïnspireerde tatoeage zou jij graag willen hebben?

Wat een vraag!
Ik ga wanhopig alle boeken langs die iets voor me betekend hebben, en wat voor tattoo je daar van kunt maken. Een afbeelding van een dagboek misschien? Een wijs citaat? Zo te koop lopen met iets, dan moet het én goede smaak verraden, én origineel zijn. Niet zomaar een hartje voor de eerste de beste Leni Saris. Al zou "en zo begon het" best een mooi spreukje zijn.
Nee, waar ik dan toch op uitkom is een tatoeage van een godin. Omdat dat een werkelijke eye-opener voor me was, een beginnende stap op het pad van Heldinne, dat de wereld zoals hij er nu uitziet, zoals hij nu is ingericht, alleen maar een bedenksel is van een stel kerels die de macht grepen omdat ze niet konden verkroppen dat zij niet degenen waren die het leven baarden. En dat we Beyond Power moeten gaan om er een leefbare wereld van te maken.
Samen Op Reis, zoals de laatste etappe van Heldinne's Reis heet.

dit in antwoord op vraag 18 van 50books

Dit bericht is geplaatst in lezen met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Welke door literatuur geïnspireerde tatoeage zou jij graag willen hebben?

  1. heleenma schreef:

    Mijn tatoeage is gebaseerd op mijn eigen levensvisie...daar is verder geen literatuur aan te pas gekomen.. Leuke vraag. Wist je dat... ik een tattoorubriek heb in het HDCN (= Harley Davidson Club Nederland)blad heb?

  2. Heldinne schreef:

    oh echt? Leuk! En wist jij dat mijn kindeke een tatoeage heeft van een hopi-symbool? Erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *