Van welke auteur lees je alles, maar dan ook alles wat uitgebracht wordt?

Als er een nieuwe Japin komt, verheug ik me. Een nieuwe Enquist, een nieuwe Quindlen, een nieuwe Hoffman (Alice), en zo zijn er legio schrijvers waarvan ieder nieuw boek een blijde gebeurtenis is. Soms vallen ze tegen, de laatste Japin vond ik bijvoorbeeld niet zo goed, maar toch zal ik een nieuwe weer lezen.
Van de oudere schrijvers ben ik dol op Couperus. Toch heb ik niet alles gelezen. Op de middelbare school las ik alles van Jos Vandeloo, hij verwoordde mij.
Maar nu genoegzaam is vastgesteld dat ik niet van de straat ben, durf ik wel bekennen dat ik alles heb gelezen van Leni Saris, en dat ik mij tegenwoordig nog het meest verheug op de nieuwe Nora Roberts.
Vul jij jouw antwoord even in bij Petepel?

Dit bericht is geplaatst in lezen met de tags . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Van welke auteur lees je alles, maar dan ook alles wat uitgebracht wordt?

 1. Carel schreef:

  die laatste twee ken ik niet maar dat zegt ook weer niets

 2. Novelle schreef:

  Mijn antwoord staat er inmiddels en ik zou nog zoveel meer boeken kunnen noemen tja de laatste Japin was ik aan begonnen maar het werd me te naar ik kon het niet meer lezen bah dromen deed ik ervan brrr

 3. Ferrara schreef:

  Over Japin kwamen wij al eens te spreken.
  Van Enquist was "De Verdovers" niet in de bieb. Ik nam "Thuiskomst" mee en zit er helemaal in.
  Mijn antwoord op vraag 4 staat er en waar ik al bang voor was. "Oh wat is dit leuk."
  Op reis door de boekenkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *