als poetsen blij maakt

Ik heb het gedaan hoor! Magnoliaknoppen en bamboeblaadjes, hartstikke zen die keukenkastjes van mij, over de lijmvlekken van de klusklungel. Ik stond dus op een stoel om te decoreren, en zag dat ze bovenop het kastje de enorme spaghettibundel van snoeren lekker hadden laten liggen. Toen ik eraankwam, begonnen de beeldige inbouwlampjes al angstig te flikkeren, dus we laten het liggen zo. Niet meer op stoelen staan, zie je er niks van.
Er zat ook een schoonmaakbeurt - Geheel GraTIS - bij de offerte in. Helaas was het bekertje vol peukensoep aan de aandacht ontsnapt, evenals de mannentoiletbevuiling, de bovenste planken overal, de laden waar voor het gemak overleden schroefjes in gedumpt waren. Op het creatieve aanrechtblad zit een vierkante meter plakrest - oma weet raad - en van alle vloeren krijg je nog steeds witte voetstappen. Om te beginnen het regiment spuitflessen van de wibra - i-de-aal!!! - opgeruimd, en ook de penetrante toiletveronfrissers.
Dus morgen of overmorgen het autootje volladen met eigen poetswaar, eigen stofzuiger, scharen, messen, schroevendraaiers, radio, en alvast wat Gezellige Dingen. Schoonmaken in je nieuwe huis, het hoort erbij, dan heb je ieder oppervlak zelf aangeraakt en alvast dank gezegd.

Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op als poetsen blij maakt

  1. Keukenkastjes met magnoliaknoppen en bamboeblaadjes ... dat is nog eens een droomkeuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *