BoekBloggersBijeenkomstUitnodiging

Het wordt de hoogste tijd om weer eens eindeloos over boeken & lezen te kletsen in een echt café (dus niet op het web) en daarom organiseren we volgende maand voor de vierde keer een informele boekbloggersbijeenkomst. De laatste keer kwamen we bij elkaar in Zwolle en hadden we een levendige en inspirerende discussie over The Sense of an Ending van Julian Barnes, deze keer is de locatie Utrecht en het boek The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry van Rachel Joyce, waar Anna van Gelderen een tijdje geleden zoveel leesplezier aan beleefde. en dat we op geheel democratische en transparante wijze hebben gekozen.
Datum: zaterdag 20 oktober om 13:00 uur.

Wil je ook komen, geef je dan uiterlijk 14 oktober bij Anna op via haar contactformulier. Zij zorgt dat er een tafel gereserveerd is, en je krijgt vanzelf te horen waar we precies bij elkaar komen. Vijf mensen hebben al aangegeven dat ze komen. Dat zijn, naast mijzelf, Anna van Anna's Leesreis, Judith van De Boekblogger én Leeswammes en Koen van Quis Leget Haec? Allemaal enthousiaste lezers van diverse pluimage en nog gezellig ook, zo kan ik uit eigen ervaring stellen.

Wij zouden het bijzonder leuk vinden om nog meer mensen te ontmoeten die we tot nu toe alleen via blogs kennen, en ook trouwe reageerders zonder eigen blog zijn van harte welkom.Tot slot nog een nadrukkelijke hint voor onze Vlaamse vrienden: voor de meesten van jullie is Utrecht waarschijnlijk net zo ver weg als voor ons noorderlingen.

Tot ziens in Utrecht?

Dit bericht is geplaatst in lezen met de tags . Bookmark de permalink.

6 Reacties op BoekBloggersBijeenkomstUitnodiging

 1. Boekhapper schreef:

  Je bent iemand vergeten....namelijk mij! Nu zijn het maar 4 mensen ;-(
  groetjes Joke

 2. Heldinne schreef:

  och, sorry! Verkeerd overgenomen van Anna zeker.

 3. Joke schreef:

  Kan gebeuren! Ik kom evengoed hoor 😉

 4. Het klinkt alsof iedereen welkom is? Heb me dus lekker opgegeven. Lijkt me heel leuk om je eens in het echie te ontmoeten, Hella :^)

 5. Heldinne schreef:

  Gezellig! Ik ben al een heel eind in het boek, geniet er erg van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *