griezelig

Nu heb ik zelf de boekschrijfboekschrijfveren uitgeprint. Ik heb al eindeloos veel schrijfveren gedaan over deze personages. Sterker nog: ik heb al eens een boek over ze geschreven. Dat boek vormt de voorsleep van dit verhaal. Het moet er dus wel in voorkomen, die hele geschiedenis van toen. Ik weet dus wie de spelers zijn, ik weet wat er op het spel staat, en ik ben nog steeds op zoek naar een buitenplot.
Mij kennende gaat het er natuurlijk uiteindelijk om of ze elkaar krijgen. Maar om zoveel meer ook. It paad werom. Waar je thuis bent, en waar dat van afhangt. Hoe belangrijk wortels zijn, of zijn voeten voor mensen toch belangrijker.
Ach, gewoon. Weer een stel mensen op zoek naar zichzelf. Schuifelend op het toneel, wachtend op de regisseur. Wat zeggen jullie, zullen we eerst het stuk maar eens gaan lezen?

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *