Je krijgt wat je geeft.

Ik werd zaterdagavond helemaal beroerd van die mensen bij Debatop2 die vonden dat we de ontwikkelingshulp aan die luie zwartjes maar moesten afschaffen. Een bodemloze put was het, geldweggooierij, en dat terwijl we straks onze eigen kinderen niet eens meer kunnen voeden.
Niet alleen is het behoorlijk gedurfd om hongersnoodslachtoffers te vergelijken met de situatie in Nederland, het getuigt ook van een enorme kortzichtigheid. Geheel in lijn met de PVV trouwens, de Partij Van Vroeger. Want vroeger was alles beter. Ik neem aan dat zij zo ver terug willen gaan dat we niet eens meer onze ogen hoeven te sluiten voor het wereldleed, omdat we er geen weet van hadden. Dat waren nog eens tijden! Iedereen verrekte van zijn eigen honger, en niemand wist het van elkaar!
Alsof de tijd ooit terug te draaien valt. Alsof we niet, om deze wereld nog te redden, allemaal wereldburgers moeten worden, en ervoor moeten zorgen dat niemand straks nog een reden heeft een ander te bombarderen. Een vol buikje is het beste recept voor vrede.
Ik retweette dan ook direct het initiatief van Je Krijgt Wat je Geeft en volgde hen op twitter. Maar dat is makkelijk. Dat kost niets. Dus het leek mij in deze vrouwenweek wel goed om ook iets weg te geven.
Ik doe het zo. Je mag gratis het e-book Honderd Valkuilen bij me bestellen via info@heldenreis.nl. Als jij daarna besluit een schrijfcursus bij me te gaan volgen, doneer ik 10% van de netto cursusprijs aan Mama Cash. Omdat ik van harte kan onderschrijven dat vooral in ontwikkelingslanden de beste veranderingen door vrouwen worden ingezet. Je krijgt wat je geeft. De ouderwetse tienden in ere hersteld.

Deze aanbieding is geldig voor alle bestellers van het e-book Honderd Valkuilen tussen NU tot aan vrijdagavond 9 maart middernacht, die voor 1 april 2012 een schrijfcursus bestellen.

Alle tijd om je daarop te bezinnen dus!

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Je krijgt wat je geeft.

  1. reflexxus schreef:

    Je krijgt wat je geeft: veel emotie van rijke prominenten.
    Dat mag, ook van mij...mits ze verstand van zaken hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *